Επιστροφές Προϊόντων


Θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν;

Στο qualityenergy μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα και απλά οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας σου, είτε επειδή άλλαξες απλά γνώμη (δικαίωμα υπαναχώρησης) είτε επειδή εντόπισες κάποιο πρόβλημα στο προϊόν κατά την παραλαβή του (ελαττωματικό προϊόν DOA).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από το qualityenergy εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να μην έχει αποσφραγιστεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση τον πελάτη και η χρέωση για την επιστροφή από το χώρο σου είναι 5.00€.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ (DOA - DEAD ON ARRIVAL)

Σε περίπτωση που το προϊόν που σου παραδόθηκε είναι ελαττωματικό (DOA – δεν λειτουργεί δηλαδή κατά την παραλαβή), μπορείς να το επιστρέψεις πίσω σε εμάς εντός επτά (7) ημερών, έτσι ώστε να αντικατασταθεί με νέο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, ή άλλο ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Τα έξοδα επιστροφής από το χώρο σου βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση το qualityenergy.

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Στην περίπτωση που σου στείλαμε λάθος προϊόν, θα προχωρήσουμε άμεσα στη διόρθωση του λάθους και θα σου στείλουμε το σωστό προϊόν αναλαμβάνοντας φυσικά κάθε κόστος μεταφοράς παλιού και νέου προϊόντος.

ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι η επικοινωνία μαζί μας στο [email protected]

Αφού συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής, απλά τοποθέτησε το συσκευασμένο προϊόν που θέλεις να επιστρέψεις σ’ ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Με την παραλαβή του ηλεκτρονικού σου μηνύματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να διευθετήσουμε την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο σου.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία σχετικά με επιστροφές προϊόντων μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο +30 2313084888 (Δευ. – Παρ. 10:00 – 21:00) ή να μας στείλεις e-mail στο [email protected]

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo qualityenergy, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος προς το qualityenergy είναι η επικοινωνία με το qualityenergy στο [email protected]

Το qualityenergy δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ενδέχεται το προϊόν να πρέπει να αποσταλεί κατευθείαν στον κατασκευαστή.

Το qualityenergy δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο qualityenergy, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Εγγύηση Προϊόντων: Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο του qualityenergy είναι αυτή που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το qualityenergy δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.